GRILLPLATSENKÄT GAV POSITIVA SVAR

Det här innehållet har arkiverats och är inte längre relevant.

12 augusti 2014

Sverige stod som vanligt stilla i juli. Nu börjar hjulen rulla igen efter en het sommar och många bad i söta och salta vatten som Glasan, Trollan, Grisslinge, Björkvik … (Myrsjön stängd för bad).

Önskemål från boende om att renovera grillplatsen på gården mellan 20, 24, 26 och 34 ledde till att en enkät skickades till berörda boende.  Kommentarerna var övervägande positiva.  Styrelsen har beslutat göra om grillplatsen och se över den delen av Ornövägen, som ett första steg. Klart våren 2015!

Se fram emot en spännande höst!

 

 

10 juli 2014

Hej alla boende på Ornövägen – mitt i heta sommaren!
I mars i år blev vi bostadsrättsföreningen Sockerbiten. Vi har nu en fantastisk tid framför oss! Mycket kommer att hända på vårt område. Planer finns på förbättringar. I samband med det kommer vi att ha möjlighet att lära känna varandra bättre.

Hemsidan som du just nu besöker kommer att innehålla INFORMATION och FAKTA som berör Brf Sockerbiten. Men framförallt kommer hemsidan att innehålla NYHETER! Vi kommer att skriva om det som sker.

Brf Sockerbiten ska ha fått sitt namn för att husen vi bor i ser ut som sockerbitar. Husen byggdes 1970. Med tiden har de blivit k-märkta, det vill säga, våra hus är kulturminnesmärken, kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Hur det gick till ska vi försöka ta reda på. Hur ska k-märkta hus hanteras? Det behöver vi också veta. Och mycket annat.

Ha en fortsatt skön sommar! Vi ser fram emot en spännande höst.

 

18 juni 2014

Hej alla boende på Ornövägen!
Nu kan ni hitta viktig info i rullgardinsmenyerna ovan.
Vi fortsätter att jobba med vår nya hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *