Kort presentation av valberedningens förslag på nya styrelseledamöter

Valberedningen kommer att föreslå nedanstående kandidater till styrelseledamöter vid årsstämman söndag den 27 maj kl. 19.00 i föreningslokalen

Kurt Lindblom-Andersson

Kurt är 64 år och bor sedan tre år tillbaka på Ornövägen 16. Kurt arbetar för Värmdö kommun med personer som är långt ifrån arbetsmarknaden. Kurt har god erfarenhet av föreningsverksamhet och företagsverksamhet. Han har bland annat arbetat med att bilda ideella ungdomsföreningar och Sociala kooperativ; suttit i Värmdö Taxis bolagsstyrelse; var med och byggde upp Backeboskolan i Vikingshill samt varit aktiv i en mindre bostadsrättsförening i Gustavsberg.

Afifa Parwani

Afifa är 37 år och hon bor med sin min man och deras två barn på Ornövägen 30. Hon har bott där sedan år 2009. Afifa arbetar som Driftansvarig på Nacka Energi och är utbildad Civilingenjör från Lund och KTH. Afifa har genom sitt arbete god erfarenhet av samordning av aktiviteter för att nå satta mål och ekonomisk styrning av verksamhet.

Tobias Jernström

Tobias är 37 år och bor med sin sambo och barn på Ornövägen 12. Tobias är utbildad ingenjör vid KTH och han driver och arbetar i ett företag som utför ackrediterad besiktning av lyftanordningar. Tobias har tidigare erfarenhet från styrelsearbete i bostadsrättsförening samt av företagsverksamhet. Tobias har både praktisk erfarenhet och teoretiska kunskaper i projektledning och verksamhetsutveckling.

För omval

Anne-Marie Holmström, Ornövägen 24

Vanja Bjesse, Ornövägen 34

Daniel Sandqvist, Ornövägen 32

Bästa hälsningar!
Lars & Peter